bakground bildbakground bildbakground bild

Vi är den nya genera­tionens mäklare

Höger pil

Vi har halverat arvodet, dubblat upp servicen, handplockat de bästa mäklarna och dumpat pärm för app. Vi har kort sagt vänt upp och ner på en hel bransch. Allt för att maxa din chans till en lyckad bostadsaffär.

golvlampa

Vanliga frågor

ett par tittar på sin telefon

Norban steg för steg

Oavsett hur snabbt (eller långsamt) du vill sälja, kan du göra det med oss. Det enda du behöver göra är att bestämma när (och om) du vill gå vidare till nästa steg – resten sköter vi!

Steg 1: Snart på Pre‑Market™

Kom igång genom att registrera din bostad på vår plattform – snabbt, enkelt och helt villkorslöst. I det här steget visar vi tillräckligt mycket av din bostad för att väcka köparnas intresse, dock inte så mycket att någon kan avslöja att det är just ditt hem som (kanske) är till salu.

Redan nu kan köpsugna spekulanter börja följa din bostad och du kan se intresset växa i appen. Det här är med andra ord en perfekt start för dig som vill känna av marknaden och börja preppa, medan du inväntar rätt tajming för att sälja. Om du vill få din bostad värderad av en mäklare så bokar du det helt förutsättningslöst via appen.

Listbild
Snart på Pre-Market™
Följ för uppdateringar
Besök
37
Följare
3
plusFölj

Krukmakargatan

Södermalm, Stockholm

Fråga för pris

Lägenhet
34 m²
2 rum
meddelanden

Steg 2: Pre‑Market™

Är du redo att visa lite mer av bostaden och börja ta emot intresse och bud? Kul, då växlar vi upp! Tillsammans med en proffsfotograf och en copywriter skapar vi en riktigt schysst bostadsannons, som vi lägger ut på vår förhandsmarknad. Med hjälp av unika algoritmer, aktiv matchning mot vårt spekulantregister och riktad digital annonsering ser vi till att rätt köpare får upp ögonen för din bostad.

Din personliga mäklare tar förstås hand om allt från att ordna visningar till att hantera spekulanter och bud. Vi gör med andra ord allt du förväntar dig – och mer än du tror – för att skapa intresse för din bostad och slutligen ro affären i land. Tjänsten är dessutom kostnadsfri fram tills att en försäljning genomförs. Om du säljer på Pre-Market™ delar du dessutom på arvodet om 45 000 kr med köparen. Du betalar alltså bara 22 500 kr.

Listbild
Pre-Market™
Besök
607
Följare
20
plusFölj

Krukmakargatan

Södermalm, Stockholm

4 020 000 kr

Lägenhet
34 m²
2 rum
Pre-Market™ graf

3 fördelar med Pre‑Market™

(Förutom att det är halva priset)

Mer exponering

Vi marknadsför din bostad redan innan den går ut på öppna marknaden. Med fler tillfällen att upptäcka din bostad ökar antalet potentiella köpare och därmed också chansen till ett högt pris.

person som håller en boll

Större träffsäkerhet

Varje dag letar tusentals aktiva köpare efter sin drömbostad på Pre‑Market™. Vi kartlägger dessa köpare och matchar din bostad med de som är villiga att betala mest, med hjälp av egenutvecklade algoritmer.

två personer som tittar på sina mobiler

Bättre förhandlingsläge

På öppna marknaden är pressen att sälja så snabbt som möjligt stor. Det slipper du på Pre‑Market™. På vår förhandsmarknad kan du överväga bud och förhandla villkor i lugn och ro – tills du får det du vill ha.

hund

4 av 10 säljer till rätt pris redan på Pre‑Market™

Steg 3: Öppna marknaden

Du kan när du vill ta med dig de spekulanter du har samlat ihop på Pre‑Market™ och annonsera din bostad på Hemnet. Vi fortsätter att marknadsföra din bostad via digital annonsering och i vårt matchningsregister. Våra mäklare som har mångårig erfarenhet av traditionell bostadsförsäljning på öppna marknaden, sköter hela processen – minst lika bra som en ”vanlig” mäklare. Om du säljer din bostad via annonsering på Hemnet betalar du ett fast arvode på 45 000 kronor, när bostaden är såld.

Hemnet+Norban
Listbild
Öppna Marknaden
Budgivning pågår
Besök
1607
Följare
45
plusFölj

Krukmakargatan

Södermalm, Stockholm

4 020 000 kr

Lägenhet
34 m²
2 rum

Vi har dragit ner på arvodet

Glöm trappor och bonusar. Hos oss betalar du alltid ett fast, lågt arvode. 22 500 kronor, om du säljer din bostad på Pre‑Market™ - då delar du nämligen på arvodet om 45 000 kr med köparen. Säljer du på Hemnet betalar du som säljare hela arvodet om 45 000 kronor.

Det här betyder inte att vi har dragit ner på servicen. Tvärtom. Tack vare vår innovativa affärsmodell kan vi ge dig mer, för en bråkdel av priset hos traditionella mäklare.

Norban vs traditionella mäklare

Vi har handplockat de bästa mäklarna

stjärna
4,9 av 5 i snittbetyg
Sandra Åström
Vanja Wikström Malmsäter
Martina Zentio
Benjamin Afsan
Emil Hagström
Alexandra Visekruna
Ellinor Hult
Robert Salmi
Patricia Hemmingssonn
Johanna Staaf
stjärna
5 / 5

“Efter 5 år i branschen var det givet för mig att hoppa över till Norban när möjligheten gavs, deras nya modell gör det möjligt för mig att fokusera ännu mer på att hjälpa mina kunder och göra en så bra affär som möjligt.“

Johanna StaafMäklare i Stockholm
bakgrundbild

Vi har dumpat pärm för app

Och samlat allt du behöver på en plats

Mobile
Person som står med en golvlampa

Skapa intresse nu.
Sälj när du vill.

  • Inga kostnader
  • Inga förbindelser
  • Ingen ensamrätt
Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.