Vi ger dig ett hem mellan boenden.

Det ska inte vara komplicerat att köpa eller sälja en bostad.

Därför erbjuder vi i samarbete med Strawberry Living mellanboendesgaranti till alla våra kunder. Det betyder att du tryggt kan sälja din bostad innan du hittat något nytt, och aldrig behöver oroa dig över att ha någonstans att bo.

Vi ger dig ett tillfälligt hem, helt enkelt.

  • rad i listaGaranterat boende inom 7 dagar
  • rad i listaHyr per dygn, vecka eller månad
  • rad i listaVälj mellan 1-5 rum och kök
  • rad i lista24/7-jour och slutstädning ingår
Pris från 9.500 kr/månad.
two people in the office
a man walking and a dog
woman holding a card

Anmäl intresse.

Alla lägenheter är modernt inredda, utrustade för självhushåll och ligger i trevliga områden. Anmäl ditt intresse via formuläret för mer information och aktuell prisbild så hör vi av oss inom kort!

Önskade datum
Läs mer om vår integritetspolicy här

En unik tjänst i samarbete med Strawberry Living

Strawberry Living är Sveriges största aktör inom longstay-boende och driver Part Time Home och Företagsbostäder. Strawberry Living är en del av Nordic Choice Hotels som kontrolleras av Petter A Stordalen. Longstay-boende är ett hemtrevligt, prisvärt och bekvämt alternativ till både hotell och andrahandsboende. Norban och Strawberry Living har sedan februari 2020 ingått ett exklusivt samarbete för att erbjuda bostadssäljare och bostadsköpare möjligheten att snabbt och smidigt få tillgång till ett mellanboende. Tillsammans kommer vi att utveckla tjänsten med syfte att skapa en bättre vardag för människor i storstäder och bidra till att låsa upp flyttkedjor.

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.