Vi ger dig ett hem mellan boenden.

Det ska inte vara komplicerat att köpa eller sÀlja en bostad.

DÀrför erbjuder vi i samarbete med Strawberry Living mellanboendesgaranti till alla vÄra kunder. Det betyder att du tryggt kan sÀlja din bostad innan du hittat nÄgot nytt, och aldrig behöver oroa dig över att ha nÄgonstans att bo.

Vi ger dig ett tillfÀlligt hem, helt enkelt.

  • rad i listaGaranterat boende inom 7 dagar
  • rad i listaHyr per dygn, vecka eller mĂ„nad
  • rad i listaVĂ€lj mellan 1-5 rum och kök
  • rad i lista24/7-jour och slutstĂ€dning ingĂ„r

Pris frÄn 9.500 kr/mÄnad.

two people in the office
a man walking and a dog
woman holding a card

AnmÀl intresse.

Alla lÀgenheter Àr modernt inredda, utrustade för sjÀlvhushÄll och ligger i trevliga omrÄden. AnmÀl ditt intresse via formulÀret för mer information och aktuell prisbild sÄ hör vi av oss inom kort!

Önskade datum
LÀs mer om vÄr integritetspolicy hÀr

En unik tjÀnst i samarbete med Strawberry Living

Strawberry Living Àr Sveriges största aktör inom longstay-boende och driver Part Time Home och FöretagsbostÀder. Strawberry Living Àr en del av Nordic Choice Hotels som kontrolleras av Petter A Stordalen. Longstay-boende Àr ett hemtrevligt, prisvÀrt och bekvÀmt alternativ till bÄde hotell och andrahandsboende. Norban och Strawberry Living har sedan februari 2020 ingÄtt ett exklusivt samarbete för att erbjuda bostadssÀljare och bostadsköpare möjligheten att snabbt och smidigt fÄ tillgÄng till ett mellanboende. Tillsammans kommer vi att utveckla tjÀnsten med syfte att skapa en bÀttre vardag för mÀnniskor i storstÀder och bidra till att lÄsa upp flyttkedjor.