man holding a tablet

Norban i nytt samarbete med Hedvig

17 jan. 2024

Genom vårt samarbete med Hedvig fortsätter vi att skapa värde för alla som ska flytta och bo. Tillsammans med Hedvig kommer nu alla Norbans användare att erbjudas en månad gratis hemförsäkring.

Genom samarbetet med Norban tar Hedvig klivet in i ett nytt segment – med en tydlig koppling till försäkringsbehovet som uppstår när du har köpt en ny bostad. 


– Tillsammans med Norban tar vi nästa steg i att göra det ännu enklare att skaffa och komma igång med din försäkring. När du köper en ny bostad är det många saker att tänka på, därför vill vi göra det så smidigt som möjligt att checka av hemförsäkringen från att göra-listan i samband med att du genomför köpet. Både Norban och Hedvig tänker digitalt från början, vilket gör att samarbetet känns både spännande och relevant, säger Rebecca Nilsson, Partnership Specialist på Hedvig. 

Samarbetet med Norban inleds 17 januari 2024 och innebär i korthet att alla Norbans användare kommer att kunna ta del av erbjudandet om en gratis hemförsäkring i en månad från Hedvig.

För oss på Norban är Hedvig en självklar samarbetspartner. Dels för att vi utmanar våra respektive branscher, men framförallt för att vi delar värderingar. Vi sätter nämligen människor först och använder digitala verktyg där det behövs för att göra det smidigare, tryggare och billigare att använda tjänster som väldigt många behöver. Norban 🧡 Hedvig

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.