man holding a tablet

Möt William Afsan, mäklare på Norban i Stockholm

30 sep. 2022

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är William Afsan. Lär känna honom lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Stockholm

⭐️ 4,9 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är William Afsan?

Jag är uppvuxen i Gävle och har varit mäklare sedan 2018, arbetat mig igenom stora delar av Stockholm och har sålt allt ifrån sekelskiftesvåningar till villor och nyproduktion. Jag har stor passion för mäklaryrket och brinner för att se till så att både säljaren och köparen ska gå ut som nöjda vinnare ur affären! Jag är målmedveten men också genuin i allt jag gör och sätter alltid kunden i fokus! På fritiden vill jag gärna slappna av, gå till gymmet samt njuta av goda middagar med nära och kära!

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Att arbeta på Norban känns kul och rätt i tiden. Norban vågar ta ett steg framåt i en gammalmodig bransch och erbjuder kunden ett arbetssätt som varit efterfrågat länge. Norban har underlättat för mig som mäklare att sälja, då jag har ett starkt team bakom mig och vi alla ser till att arbeta mot gemensamma mål! Det är spännande att få vara en del av något nytt och unikt inom fastighetsbranschen!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Innan jag började jobba som fastighetsmäklare, var jag egenföretagare och drev flertals egna frisörsalonger innan jag valde att sadla om till mäklare!

William Afsan tipsar

🏋🏼‍♀️ Starta dagen med ett träningspass - det är ett bra sätt att vakna till liv.

🍕 Unna dig något extra gott att äta under regniga och tråkiga dagar.

🥂 Ett glas bubbel höjer alltid stämningen!

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta William Afsan direkt (tel.nr: 079-006 59 35, email: william.afsan@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 William Afsan

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.