man holding a tablet

Möt Vesna Vulic, mäklare på Norban i Malmö

25 okt. 2023

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Vesna Vulic. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Vesna Vulic?

Inbiten skåning som gärna är med där "det händer". Jag har varit mäklare så länge jag har kunnat, utexaminerades vid 21 års ålder (bara barnet då ju) och förmedlat så många bostäder att jag tappat räkningen. Utöver att vara en väldigt energisk och målmedveten mäklare så är jag en total nörd för musik, historia och allt som har med IT att göra (lyckligtvis för alla mina vänner och kollegor som får gratis IT-support). Utöver det brukar jag hänga på Malmö Klätterklubb och svära åt klätterlederna jag inte klarar. Men övning ger färdighet och med en lagom envis vinnarskalle så kommer man upp för väggarna till sist.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Jag var med och startade upp Norban tillsammans med grundarna och kände direkt att "det här kommer bli riktigt bra". Vi skapade möjligheten att ta en dammig bransch och göra något nytt. Det blir väldigt mycket roligare att vara mäklare när man vet att man har fantastiska möjligheter att erbjuda sina kunder en tjänst som faktiskt sticker ut på riktigt. Mellan 2012 - 2018 jobbade jag på en annan stor mäklarbyrå i Malmö och det var väldigt roligt att lära sig bemästra yrket med finess. Men nu känner jag att oavsett storleken på de övriga bolagen inom branschen så erbjuder alla exakt samma tjänst - förutom Norban som har byggt en egen plattform där köpare och säljare kan mötas som de aldrig har kunnat tidigare. Jag är superstolt över att ha varit med och startat bolaget och ännu stoltare när jag hör hur nöjda alla våra kunder är med sitt val av mäklare! Go Norban ❤️

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag är lite känd för att ha haft många roliga jobb tidigare. Förutom att vara mäklare har jag kört glassbil för Hemglass, varit ansiktesmålare på olika events, inventerare på Ö&B-butiker i Skåne, lagerarbetare, testperson för nylanserade produkter osv. Som jag skrev tidigare, mycket energi och gillar att ha många bollar i luften. Varför göra lite när man kan göra mycket :)

Vesna tipsar

💑 Träffa dina vänner så ofta du kan

🍽️ Ät den veganska kålpuddingen på Gamle Nobes Bodega!

🎶 Ha alltid en spellista redo för varje tillfälle eller humör

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Vesna direkt (tel.nr: 079-006 59 22, email: vesna.vulic@norban.se)

eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Vesna

Cookies

Vi använder cookies för att analysera trafik och leverera ett personligt innehåll. Läs om vår policy kring cookies och lokal lagring av data här.