man holding a tablet

Möt Vanja Wikström Malmsäter, mäklare på Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Vanja Wikström Malmsäter. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Vanja Wikström Malmsäter?

Jag är en person som alltid blir glad av soligt väder! Jag älskar att åka iväg och vara nära naturen och trivs som bäst när jag umgås med mina vänner och med min familj! Som mäklare skulle jag beskriva mig själv som noggrann, rakt på sak, ärlig och ansvarsfull. Det roligaste med mitt jobb är att lära känna nya människor och skapa relationer. Den största belöningen är när köpare och säljare är mer än nöjda!

Hur är det att vara mäklare på Norban?

 Det som tilltalade mig med Norban och som är det bästa med att jobba på Norban är att vi är ett företag som verkligen vill förändra mäklarbranschen och dess villkor i grunden både för säljare, köpare och oss mäklare. På Norban är en omgiven av duktiga och positiva kollegor som alla som har ett genuint gemensamt driv att vilja ge kunderna en riktigt bra upplevelse vid försäljning av sin bostad.  Att vara en del av att utveckla Norban som företag är roligt, nyskapande, lärorikt, utmanande och framförallt utvecklande! Jag trodde inte att jag kunde kombinera mäklaryrket med ett fungerande familjeliv och normala arbetstider, men på Norban har det visat sig att fungera utmärkt. Mycket tack vare att vi har ett otroligt hängivet support-team som i princip alltid finns tillgängliga för våra kunder!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jobbat som mäklare sedan 2008, innan dess jobbade jag som mäklarassistent i Vasastan. Innan jag började på Norban var jag tillsammans med tidigare kollegor med i uppstarten av en helt ny mäklarfirma (Grand fastighetsförmedling).

Vanja tipsar

🌊 Alltid kallbada i skärgården på hösten, då är den som bäst (skärgården alltså).

🥗 Vinegrette i salladen och en extra dressing på sidan av. Sallad äter man för dressingens skull, eller? 

✨ Fredagsmys i all ära men måndagsmyset bör vara obligatoriskt! 

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Vanja direkt (tel.nr: 079-006 55 91, email: vanja.malmsater@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Vanja

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.