man holding a tablet

Möt Vanja Wikström MalmsÀter, mÀklare pÄ Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Vanja Wikström MalmsÀter. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Vanja Wikström MalmsÀter?

Jag Àr en person som alltid blir glad av soligt vÀder! Jag Àlskar att Äka ivÀg och vara nÀra naturen och trivs som bÀst nÀr jag umgÄs med mina vÀnner och med min familj! Som mÀklare skulle jag beskriva mig sjÀlv som noggrann, rakt pÄ sak, Àrlig och ansvarsfull. Det roligaste med mitt jobb Àr att lÀra kÀnna nya mÀnniskor och skapa relationer. Den största belöningen Àr nÀr köpare och sÀljare Àr mer Àn nöjda!

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

 Det som tilltalade mig med Norban och som Àr det bÀsta med att jobba pÄ Norban Àr att vi Àr ett företag som verkligen vill förÀndra mÀklarbranschen och dess villkor i grunden bÄde för sÀljare, köpare och oss mÀklare. PÄ Norban Àr en omgiven av duktiga och positiva kollegor som alla som har ett genuint gemensamt driv att vilja ge kunderna en riktigt bra upplevelse vid försÀljning av sin bostad.  Att vara en del av att utveckla Norban som företag Àr roligt, nyskapande, lÀrorikt, utmanande och framförallt utvecklande! Jag trodde inte att jag kunde kombinera mÀklaryrket med ett fungerande familjeliv och normala arbetstider, men pÄ Norban har det visat sig att fungera utmÀrkt. Mycket tack vare att vi har ett otroligt hÀngivet support-team som i princip alltid finns tillgÀngliga för vÄra kunder!

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jobbat som mÀklare sedan 2008, innan dess jobbade jag som mÀklarassistent i Vasastan. Innan jag började pÄ Norban var jag tillsammans med tidigare kollegor med i uppstarten av en helt ny mÀklarfirma (Grand fastighetsförmedling).

Vanja tipsar

🌊 Alltid kallbada i skĂ€rgĂ„rden pĂ„ hösten, dĂ„ Ă€r den som bĂ€st (skĂ€rgĂ„rden alltsĂ„).

đŸ„— Vinegrette i salladen och en extra dressing pĂ„ sidan av. Sallad Ă€ter man för dressingens skull, eller? 

✹ Fredagsmys i all Ă€ra men mĂ„ndagsmyset bör vara obligatoriskt! 

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Vanja direkt (tel.nr: 079-006 55 91, email: vanja.malmsater@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Vanja

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.