man holding a tablet

Möt Sara Gustavsson, mÀklare pÄ Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Sara Gustavsson. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Sara Gustavsson?

Jag Àr en smÄlÀnning som bott i SkÄne i hela mitt vuxna liv. Jag har jobbat som mÀklare i ett decennium (!) och ser mig sjÀlv som en fokuserad och drivande rÄdgivare som Àr alert och tydlig mot mina kunder. Jag dagdrömmer om att en dag hitta en gammal gÄrd och fÄ bo dÀr tillsammans med min familj, höns, massa ÀppeltrÀd och en hÀngmatta. Utöver mitt jobb Àlskar jag Äterbruk och att Àta gott, och jag har stÀndigt tanken pÄ nÀsta loppisfynd i mitt bakhuvud.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Det Àr kul, annorlunda och nytt! Att vi Àr ett helt team i alla försÀljningar gör det bÄde roligare och enklare för oss som jobbar hÀr och för vÄra kunder att sÀlja och köpa bostad. Alla mina kollegor Àr otroligt kompetenta vilket gör att jag kan fokusera pÄ det man kan bÀst och gör helst som mÀklare - att sÀlja bostÀder! Att vara mÀklare pÄ Norban gör det Àven möjligt att fÄ tid för ÄterhÀmtning och för familj vilket Àr superviktigt för att fortsÀtta orka prestera pÄ topp.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag var mÀklare pÄ FastighetsbyrÄn mellan 2011-2018 dÀr jag sÄlde bÄde villor och bostadsrÀtter i Malmö/Lund med omnejd. Sedan gick jag över och blev kundansvarig pÄ BoKlok (samarbetet mellan Skanska och Ikea) inom nybyggnation av bostÀder.

Sara tipsar

đŸœ Ät alltid MINST en frukost

♻ Följ Ekotipset pĂ„ Instagram – grymma tips om att vĂ„rda sina saker, recept m.m.

đŸŠžâ€â™€ïž Att ha smĂ„barn ger dig vĂ€rldens bĂ€sta tĂ„lamod och multitasking-förmĂ„ga

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Sara direkt (tel.nr: 079-100 77 46, email: sara.gustavsson@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Sara

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.