man holding a tablet

Möt Sara Gustavsson, mäklare på Norban i Lund och Malmö

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Sara Gustavsson. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Sara Gustavsson?

Jag är en smålänning som bott i Skåne i hela mitt vuxna liv. Jag har jobbat som mäklare i ett decennium (!) och ser mig själv som en fokuserad och drivande rådgivare som är alert och tydlig mot mina kunder. Jag dagdrömmer om att en dag hitta en gammal gård och få bo där tillsammans med min familj, höns, massa äppelträd och en hängmatta. Utöver mitt jobb älskar jag återbruk och att äta gott, och jag har ständigt tanken på nästa loppisfynd i mitt bakhuvud.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Det är kul, annorlunda och nytt! Att vi är ett helt team i alla försäljningar gör det både roligare och enklare för oss som jobbar här och för våra kunder att sälja och köpa bostad. Alla mina kollegor är otroligt kompetenta vilket gör att jag kan fokusera på det man kan bäst och gör helst som mäklare - att sälja bostäder! Att vara mäklare på Norban gör det även möjligt att få tid för återhämtning och för familj vilket är superviktigt för att fortsätta orka prestera på topp.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag var mäklare på Fastighetsbyrån mellan 2011-2018 där jag sålde både villor och bostadsrätter i Malmö/Lund med omnejd. Sedan gick jag över och blev kundansvarig på BoKlok (samarbetet mellan Skanska och Ikea) inom nybyggnation av bostäder.

Sara tipsar

🍽 Ät alltid MINST en frukost

♻️ Följ Ekotipset på Instagram – grymma tips om att vårda sina saker, recept m.m.

🦸‍♀️ Att ha småbarn ger dig världens bästa tålamod och multitasking-förmåga

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Sara direkt (tel.nr: 079-100 77 46, email: sara.gustavsson@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Sara

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.