man holding a tablet

Möt Sandra Åström, mäklare på Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Sandra Åström. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Stockholm

⭐️ 5,0/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Sandra Åström?

Som person är jag glad, besitter mycket energi och är ganska (mycket) otålig. Dessa egenskaper speglar sig troligtvis också i mitt arbetssätt. Vill man ha ett längre svar på hur jag är som mäklare kan man gå in och läsa kundernas recensioner om mig på hittamäklare.se - jag blir lika glad och smickrad varje gång jag kikar in där.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Norban ger mig som mäklare fler och betydligt bättre verktyg att jobba med jämfört med traditionella mäklarbyråer. Upplägget som vi jobbar efter är en vägledare som visar åt vilket håll branschen bör utvecklas tycker jag. Inga delar i kundrelationen plockas bort, istället gör Norbans digitala hjälpmedel att vi kan ge kunderna en tydligare, mer transparent köp- och säljprocess med ett stort engagemang genom hela resan. Mina kunder lämnar ofta feedback där de beskriver detta vilket känns häftigt.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad sedan 2014. Först 3,5 år på Svensk Fastighetsförmedling på Kungsholmen, sedan 3 år på BOSTHLM där jag förmedlade bostäder i hela Stockholm. Sen våren 2021 har jag varit på Norban med fokus på Stockholms innerstad och jag känner mig otroligt privilegierad över möjligheten att få vara en del av detta gäng.

Sandra tipsar

🍽 Systrarna Frö på Kungsholmen. Där finns de godaste vegetariska luncherna!

☕️ Skaffa en kaffekvarn

🐱 Livet blir roligare med en Savannah-katt hemma

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Sandra direkt (tel.nr: 079 006 59 36 , email: sandra.astrom@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Sandra

Cookies

Vi använder cookies för att analysera trafik och leverera ett personligt innehåll. Läs om vår policy kring cookies och lokal lagring av data här.