man holding a tablet

Möt Sandra Åström, mĂ€klare pĂ„ Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban nĂ„r du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sĂ€lja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjĂ€lper vĂ„ra duktiga och erfarna mĂ€klare dig. En av dem Ă€r Sandra Åström. LĂ€r kĂ€nna henne lite bĂ€ttre hĂ€r.

Reg. FastighetsmÀklare | Stockholm

⭐ 5,0/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Ă€r Sandra Åström?

Som person Àr jag glad, besitter mycket energi och Àr ganska (mycket) otÄlig. Dessa egenskaper speglar sig troligtvis ocksÄ i mitt arbetssÀtt. Vill man ha ett lÀngre svar pÄ hur jag Àr som mÀklare kan man gÄ in och lÀsa kundernas recensioner om mig pÄ hittamÀklare.se - jag blir lika glad och smickrad varje gÄng jag kikar in dÀr.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Norban ger mig som mÀklare fler och betydligt bÀttre verktyg att jobba med jÀmfört med traditionella mÀklarbyrÄer. UpplÀgget som vi jobbar efter Àr en vÀgledare som visar Ät vilket hÄll branschen bör utvecklas tycker jag. Inga delar i kundrelationen plockas bort, istÀllet gör Norbans digitala hjÀlpmedel att vi kan ge kunderna en tydligare, mer transparent köp- och sÀljprocess med ett stort engagemang genom hela resan. Mina kunder lÀmnar ofta feedback dÀr de beskriver detta vilket kÀnns hÀftigt.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag har jobbat som fastighetsmÀklare i Stockholms innerstad sedan 2014. Först 3,5 Är pÄ Svensk Fastighetsförmedling pÄ Kungsholmen, sedan 3 Är pÄ BOSTHLM dÀr jag förmedlade bostÀder i hela Stockholm. Sen vÄren 2021 har jag varit pÄ Norban med fokus pÄ Stockholms innerstad och jag kÀnner mig otroligt privilegierad över möjligheten att fÄ vara en del av detta gÀng.

Sandra tipsar

đŸœ Jag bor 10 meter frĂ„n Stockholms bĂ€sta lunchhak, Systrarna Frö pĂ„ Kungsholmen. DĂ€r finns de godaste vegetariska luncherna!

☕ Skaffa en kaffekvarn

đŸ± Livet blir roligare med en Savannah-katt hemma

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Sandra direkt (tel.nr: 076 041 40 45 , email: sandra.astrom@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Sandra

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.