man holding a tablet

Möt Robert Salmi, mäklare på Norban i Malmö

14 mars 2022

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Robert Salmi. Lär känna honom lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 5.0/5 i omdöme på hittamäklare.se

Vem är Robert Salmi?

Ung i passet men gammal i branschen. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i över 9 år och har alltid som mål att överträffa min kunders förväntningar. Jag är född och uppvuxen i Malmö med en bred skånska som bevisar det. Jag växte upp i ett svettigt hockey-omklädningsrum och tar minsta lilla tävling på blodigt allvar än idag!

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Jag fastnade för Norbans koncept direkt. Som gammal hockeyspelare gillar jag att jobba i team där alla fokuserar på den biten man är bäst på! Det ger mig som fastighetsmäklare mer tid att jobba med våra kunder och spekulanter för att uppnå bästa möjliga resultat. Att vi dessutom råkar ha branschens härligaste kollegor skadar inte heller.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan årsskiftet -12/-13. Under de nämnda åren har jag jobbat på bland annat MOHV och Erik Olsson innan jag hittade hem till Norban!

Robert tipsar

🏅 Spelar du inte padel, börja med det!

🤪 Drick inte apelsinjuice direkt efter att du borstat tänderna.

🍫 Livet är meningslöst utan choklad.

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Robert direkt (tel.nr: 079 006 59 32, email: robert.salmi@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Robert

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.