man holding a tablet

Möt Robert Salmi, mÀklare pÄ Norban i Malmö

14 mars 2022

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Robert Salmi. LÀr kÀnna honom lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 5.0/5 i omdöme pĂ„ hittamĂ€klare.se

Vem Àr Robert Salmi?

Ung i passet men gammal i branschen. Jag har jobbat som fastighetsmÀklare i över 9 Är och har alltid som mÄl att övertrÀffa min kunders förvÀntningar. Jag Àr född och uppvuxen i Malmö med en bred skÄnska som bevisar det. Jag vÀxte upp i ett svettigt hockey-omklÀdningsrum och tar minsta lilla tÀvling pÄ blodigt allvar Àn idag!

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Jag fastnade för Norbans koncept direkt. Som gammal hockeyspelare gillar jag att jobba i team dÀr alla fokuserar pÄ den biten man Àr bÀst pÄ! Det ger mig som fastighetsmÀklare mer tid att jobba med vÄra kunder och spekulanter för att uppnÄ bÀsta möjliga resultat. Att vi dessutom rÄkar ha branschens hÀrligaste kollegor skadar inte heller.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag har jobbat som fastighetsmÀklare sedan Ärsskiftet -12/-13. Under de nÀmnda Ären har jag jobbat pÄ bland annat MOHV och Erik Olsson innan jag hittade hem till Norban!

Robert tipsar

🏅 Spelar du inte padel, börja med det!

đŸ€Ș Drick inte apelsinjuice direkt efter att du borstat tĂ€nderna.

đŸ« Livet Ă€r meningslöst utan choklad.

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Robert direkt (tel.nr: 079 006 59 32, email: robert.salmi@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Robert

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.