man holding a tablet

Möt Patricia Hemmingsson, mäklare på Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Patricia Hemmingsson. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Patricia Hemmingsson?

Jag är född och uppvuxen i Dalarna (vilket tydligt går att höra på min dialekt) men är sedan ett par år tillbaka bosatt i Skåne, där jag tillsammans med min sambo har stationerat mig i en villa. Som person beskrivs jag ofta som resultatinriktad och driven, samtidigt som jag har en stor portion humor. Jag gillar att köra med raka rör och tror på att ärlighet varar längst. Detta visar sig förmodligen även i min roll som mäklare där jag värderar högt att alltid ge mina kunder transparent och närvarande rådgivning.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Norban är väldigt annorlunda jämfört med mina tidigare arbetsplatser inom mäklarbranschen. Här får jag möjlighet att fokusera på det jag är bra på och de delar som jag tycker är roligast, vilket är att hjälpa våra kunder och att sälja bostäder. Med hela Norban-teamet i ryggen kan jag som mäklare lägga mitt krut på mötet med köpare/säljare, visningar, budgivningar och kontraktsskrivningar. Vid de andra delarna i försäljningsprocessen blir jag stöttad av duktiga kollegor. På Norban finns ett proffs på varje position, där varje person drar sitt strå till stacken för att gemensamt erbjuda en välfungerande förmedlingstjänst i världsklass. Att vara en del av Norbans resa där vi växer i raketfart, och att jag får vara med och bidra i utvecklingen genom min input känns superhäftigt.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Innan jag började på Norban var jag mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö. Där jobbade jag även vid sidan av mina studier under tiden som jag läste fastighetsförmedling på Malmö Universitet, som även ledde till min mäklarregistrering. Jag har utöver detta även arbetat med nyproduktionsförsäljning av bostäder.

Patricia tipsar

🍫 Nya Marabou-smaken "hallon, lakrits & caramel". Bästa ever!

📖 Läs mer böcker! Några av mina senaste favoriter är "Där kräftorna sjunger", "Berätta aldrig det här" och "Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk"

🧀 Ost är livet

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Patricia direkt (tel.nr: 079-006 59 21, email: patricia.hemmingsson@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Patricia

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.