man holding a tablet

Möt Patricia Hemmingsson, mÀklare pÄ Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Patricia Hemmingsson. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Patricia Hemmingsson?

Jag Àr född och uppvuxen i Dalarna (vilket tydligt gÄr att höra pÄ min dialekt) men Àr sedan ett par Är tillbaka bosatt i SkÄne, dÀr jag tillsammans med min sambo har stationerat mig i en villa. Som person beskrivs jag ofta som resultatinriktad och driven, samtidigt som jag har en stor portion humor. Jag gillar att köra med raka rör och tror pÄ att Àrlighet varar lÀngst. Detta visar sig förmodligen Àven i min roll som mÀklare dÀr jag vÀrderar högt att alltid ge mina kunder transparent och nÀrvarande rÄdgivning.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Norban Àr vÀldigt annorlunda jÀmfört med mina tidigare arbetsplatser inom mÀklarbranschen. HÀr fÄr jag möjlighet att fokusera pÄ det jag Àr bra pÄ och de delar som jag tycker Àr roligast, vilket Àr att hjÀlpa vÄra kunder och att sÀlja bostÀder. Med hela Norban-teamet i ryggen kan jag som mÀklare lÀgga mitt krut pÄ mötet med köpare/sÀljare, visningar, budgivningar och kontraktsskrivningar. Vid de andra delarna i försÀljningsprocessen blir jag stöttad av duktiga kollegor. PÄ Norban finns ett proffs pÄ varje position, dÀr varje person drar sitt strÄ till stacken för att gemensamt erbjuda en vÀlfungerande förmedlingstjÀnst i vÀrldsklass. Att vara en del av Norbans resa dÀr vi vÀxer i raketfart, och att jag fÄr vara med och bidra i utvecklingen genom min input kÀnns superhÀftigt.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Innan jag började pÄ Norban var jag mÀklare pÄ Svensk Fastighetsförmedling i Malmö. DÀr jobbade jag Àven vid sidan av mina studier under tiden som jag lÀste fastighetsförmedling pÄ Malmö Universitet, som Àven ledde till min mÀklarregistrering. Jag har utöver detta Àven arbetat med nyproduktionsförsÀljning av bostÀder.

Patricia tipsar

đŸ« Nya Marabou-smaken "hallon, lakrits & caramel". BĂ€sta ever!

📖 LĂ€s mer böcker! NĂ„gra av mina senaste favoriter Ă€r "DĂ€r krĂ€ftorna sjunger", "BerĂ€tta aldrig det hĂ€r" och "Jag kan ha fel och andra visdomar frĂ„n mitt liv som buddhistmunk"

🧀 Ost Ă€r livet

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Patricia direkt (tel.nr: 079-006 59 21, email: patricia.hemmingsson@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Patricia

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.