man holding a tablet

Möt Nina Vieweg, mäklare på Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Nina Vieweg. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Stockholm

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Nina Vieweg?

Jag är en påhittig person med mycket energi, är allt som oftast glad och älskar att vara kreativ. Gillar äventyr och nya upplevelser, enligt mig ska livet levas! Jag brinner för mitt jobb som mäklare då jag älskar människor och är en tävlingsmänniska av rang. Jag försöker alltid hitta nya vägar som gör alla inblandade i en affär nöjda.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Mitt jobb är spännande och nytänkande! Norbans upplägg gör det möjligt för oss mäklare att alltid nå det absolut bästa slutresultatet. Tack vare den smidiga appen finns det betydligt fler spekulanter på varje objekt än vad jag varit med om på andra byråer. Detta innebär i sin tur fler säljmöjligheter samt fler objekt att matcha ihop spekulanterna tillsammans med. Otroligt bra för både säljare och köpare!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har tidigare jobbat som mäklare på BOSTHLM och Svensk Fastighetsförmedling. Innan dess var jag professionell dansare och är utbildad vid balettakademien i Stockholm. Jag har även varit egenföretagare och haft andra typer av tjänster med en gemensam nämnare: sälj!

Nina tipsar

🧀 Ostbågar passar till allt och alla tillfällen

🎄 Julen är en högtid man bör planera och se fram emot året runt

🔊 För att en bilresa ska bli så bra som möjligt (oavsett längd på resan) SKA man höja volymen till max

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Nina direkt (tel.nr: 079-006 59 28, email: nina.vieweg@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Nina

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.