man holding a tablet

Möt Martina Zentio, mÀklare pÄ Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Martina Zentio. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Martina Zentio?

Jag Àr född i Norrland (men har trots det noll dialekt kvar idag) och var under min uppvÀxt en typisk fotbollstjej. För 10 Är sedan valde jag att flytta söderut, och SkÄne klassas som hem sedan dess. Jag har jobbat som mÀklare runt om i Malmö sen 2015 och ger alltid mina kunder transperant rÄdgivning med deras behov i fokus. I kontrast till den tid jag lÀgger hemmavid pÄ att plöja serier och/eller böcker Àlskar jag Àven att hÄlla mig aktiv.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

PÄ Norban jobbar vi som ett lag dÀr varje person, oavsett arbetsuppgift Àr viktig. Detta genomsyrar allt vÄrt arbete, och bidrar till hög service och riktigt bra affÀrer. Team work makes the dream work!

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag har tidigare jobbat som mÀklare pÄ bÄde Erik Olsson och pÄ Bjurfors. Utöver det har jag jobbat med försÀljning och inredning pÄ Kinnarps.

Martina tipsar

🎧 "Dream On" med Aerosmith - legendarisk lĂ„t

🍬 DjungelvrĂ„l Ă€r det bĂ€sta godiset

🌯 Ha alltid halloumi i falafelrullen

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Martina direkt (tel.nr: 079-006 59 20, email: martina.zentio@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Martina

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.