man holding a tablet

Möt Martina Zentio, mäklare på Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Martina Zentio. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Martina Zentio?

Jag är född i Norrland (men har trots det noll dialekt kvar idag) och var under min uppväxt en typisk fotbollstjej. För 10 år sedan valde jag att flytta söderut, och Skåne klassas som hem sedan dess. Jag har jobbat som mäklare runt om i Malmö sen 2015 och ger alltid mina kunder transperant rådgivning med deras behov i fokus. I kontrast till den tid jag lägger hemmavid på att plöja serier och/eller böcker älskar jag även att hålla mig aktiv.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

På Norban jobbar vi som ett lag där varje person, oavsett arbetsuppgift är viktig. Detta genomsyrar allt vårt arbete, och bidrar till hög service och riktigt bra affärer. Team work makes the dream work!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har tidigare jobbat som mäklare på både Erik Olsson och på Bjurfors. Utöver det har jag jobbat med försäljning och inredning på Kinnarps.

Martina tipsar

🎧 "Dream On" med Aerosmith - legendarisk låt

🍬 Djungelvrål är det bästa godiset

🌯 Ha alltid halloumi i falafelrullen

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Martina direkt (tel.nr: 079-006 59 20, email: martina.zentio@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Martina

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.