man holding a tablet

Möt Malin Bosma, mäklare på Norban i Stockholm

17 jan. 2023

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Malin Bosma. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Stockholm

⭐️[5,0] i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Malin Bosma?

Jag är en livfull och ambitiös person från Nyköping! Många år av fotboll i bagaget och jag värdesätter det personliga, öppenhet och lojalitet vilket speglar sig i mina relationer både yrkesmässigt och privat. Det bästa delarna i min roll som fastighetsmäklare är kundrelationerna och affärsprocessen. Att knyta band och skapa relationer är det som ger mig energi och det bästa jag vet!

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Jag började på Norban för att jag vill vara med och förändra samt utmana mäklarbranschen. Affärsidén är ytterst genomtänkt och möjligheten att optimera sin försäljning gör att vi har alla förutsättningar att med kvalitet och långsiktighet få ut så mycket som möjligt av vår kapacitet. Vi jobbar tight som ett team och det är fantastiskt att få vara en del av ett nytänkande företag. Allt detta gör att jag som fastighetsmäklare har förutsättningarna att göra det som jag gör bäst, vilket är att sälja! Kul!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Innan Norban jobbade jag som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån! Jag har förmedlat allt ifrån villor och bostadsrätter till kolonilotter. Jag har även studerat ekonomi och inköpskurser men hittat hem som fastighetsmäklare.

Malin tipsar

✈️ Amsterdam är livets stad

🍲 Goda middagar, god dryck och musik går inte att få för mycket av!

💪🏼 Du ångrar aldrig ett träningspass! Selfreminder!

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta [mäklarens förnamn] direkt (tel.nr: 079-006 79 74, email: malin.bosma@norban.se)

eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Malin

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.