man holding a tablet

Möt Julia Svärd, mäklare på Norban i Malmö och Lund

13 sep. 2022

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Julia Svärd. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Lund

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Julia Svärd?

Den pensionerade fotbollsspelaren med Skåne i hjärtat, det är nog en klockren beskrivning av mig. Som mittfältare med spelare runt mig trivdes jag kanonbra, idag istället omgiven av nära och kära. Under vintertid är det helt klart skidorna som åker på och resterande delar av året är ett nytt resmål alltid tilltalande.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Att bli mäklare på Norban är det mest solklara och bästa valet jag har gjort. Teamwork, kundnytta, transparens och en enkel plats där säljare och köpare kan mötas = Norban. Ur det traditionella mäkleriet har det skapats en klockren tjänst som har och kommer fortsätta förändra branschen. Med mina underbara kollegor i ryggen arbetar vi tillsammans i varje affär så att jag kan fokusera på det jag tycker är roligast - att sälja!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag började som barista på Café Landgren där mitt intresse för människor och kundservice började. Jag studerade på Malmö universitet och hade min praktik och arbetade som säljsupport på Landgren. Med en mäklarregistrering och kandidat i fastighetsvetenskap började jag arbeta som fastighetsmäklare på Landgren och senare även SkandiaMäklarna.

Julia tipsar

🍜 Det asiatiska köket är underbart! (Trots att jag kämpar mig igenom den starka chilin).

❤️ Glöm inte att ge kärlek till dem du tycker om.

👖Med snickarbyxorna på skapas alltid något unikt, kreativt som ingen annan har.

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Julia direkt (tel.nr: 079-006 59 39, email: julia.svard@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Julia

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.