man holding a tablet

Möt Johanna Staaf, mäklare på Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Johanna Staaf. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Stockholm

⭐️ 5,0/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Johanna Staaf?

Jag är 26 år gammal, född i Småland men har sedan 2017 bosatt mig i Stockholm och jobbat som mäklare. Jag är en driven person och får ofta höra att jag är glad, både privat och på jobbet. Vilket faller lätt för mig då jag älskar mitt jobb! Det är ganska svårt att beskriva sig själv, men jag tycker att mina kunder gör det bäst: tillgänglig, professionell och engagerad!

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Norban är en fantastisk arbetsplats och en annorlunda sådan om man jämför med den "traditionella" mäklarbranschen. Här får jag verkligen möjligheten att fokusera på det jag tycker är roligast i min roll som mäklare! Med ett team som både hejar på mig och ser till att allting ser OK ut innan alla visningar och kontraktsskrivningar, kan jag tänka på det som är roligast – SÄLJA! Jag har alltid prioriterat kvalitet före kvantitet och sett till att lägga fullt fokus på den affären jag har igång vilket har lett till flertalet rekordpriser, återkommande kunder och superfina rekommendationer! Jag känner att Norban har ett liknande sätt att tänka vilket är att vi sätter kunden i centrum!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag började plugga till mäklare direkt efter gymnasiet. Efter några år som mäklare provade jag på en annan bransch med försäljning inom B2B, innan jag snabbt insåg att det är mäklare jag ska vara. Sedan dess har jag varit på Norban!

Johanna tipsar

🍴 Man kan aldrig lägga för mycket pengar på god mat

⏰ Sluta snooza - self reminder

🧑‍🎨 Lägg tid på att skapa! Måla, dreja eller sticka kanske?

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Johanna direkt (tel.nr: 079-006 59 26, email: johanna.staaf@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Johanna

Cookies

Vi använder cookies för att analysera trafik och leverera ett personligt innehåll. Läs om vår policy kring cookies och lokal lagring av data här.