man holding a tablet

Möt Johanna Staaf, mÀklare pÄ Norban i Stockholm

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Johanna Staaf. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Stockholm

⭐ 5,0/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Johanna Staaf?

Jag Àr 26 Är gammal, född i SmÄland men har sedan 2017 bosatt mig i Stockholm och jobbat som mÀklare. Jag Àr en driven person och fÄr ofta höra att jag Àr glad, bÄde privat och pÄ jobbet. Vilket faller lÀtt för mig dÄ jag Àlskar mitt jobb! Det Àr ganska svÄrt att beskriva sig sjÀlv, men jag tycker att mina kunder gör det bÀst: tillgÀnglig, professionell och engagerad!

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Norban Ă€r en fantastisk arbetsplats och en annorlunda sĂ„dan om man jĂ€mför med den "traditionella" mĂ€klarbranschen. HĂ€r fĂ„r jag verkligen möjligheten att fokusera pĂ„ det jag tycker Ă€r roligast i min roll som mĂ€klare! Med ett team som bĂ„de hejar pĂ„ mig och ser till att allting ser OK ut innan alla visningar och kontraktsskrivningar, kan jag tĂ€nka pĂ„ det som Ă€r roligast – SÄLJA! Jag har alltid prioriterat kvalitet före kvantitet och sett till att lĂ€gga fullt fokus pĂ„ den affĂ€ren jag har igĂ„ng vilket har lett till flertalet rekordpriser, Ă„terkommande kunder och superfina rekommendationer! Jag kĂ€nner att Norban har ett liknande sĂ€tt att tĂ€nka vilket Ă€r att vi sĂ€tter kunden i centrum!

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag började plugga till mÀklare direkt efter gymnasiet. Efter nÄgra Är som mÀklare provade jag pÄ en annan bransch med försÀljning inom B2B, innan jag snabbt insÄg att det Àr mÀklare jag ska vara. Sedan dess har jag varit pÄ Norban!

Johanna tipsar

🍮 Man kan aldrig lĂ€gga för mycket pengar pĂ„ god mat

⏰ Sluta snooza - self reminder

🧑‍🎹 LĂ€gg tid pĂ„ att skapa! MĂ„la, dreja eller sticka kanske?

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Johanna direkt (tel.nr: 079-006 59 26, email: johanna.staaf@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Johanna

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.