man holding a tablet

Möt Johanna Bonthron, nyproduktionsansvarig på Norban i Stockholm, Göteborg och Uppsala

11 sep. 2022

Med Norban Nyproduktion får du allt som erbjuds av en traditionell fastighetsmäklare – och mycket mer. Vi är 100% flexibla i samarbetet med bostadsutvecklare och kan anpassa oss efter olika behov i specifika projekt. Är du intresserad så hjälper våra duktiga och erfarna nyproduktionsansvariga dig. En av dem är Johanna Bonthron. Lär känna henne lite bättre här.

Vem är Johanna Bonthron?

Johanna är en stolt skåning som har slagit ned bopålarna i huvudstaden. Aktiv person som älskar att springa i skogen, åka längdskidor eller lyfta vikter på gymmet. På våren läggs den lediga tiden i trädgården. Positiv som inte gräver ner sig vid problem utan vill hitta lösningar och nya infallsvinklar. Glaset är alltid halvfullt!

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Att vara mäklare på Norban är att vara i ett sammanhang där man skapar något nytt. Att få utmana det traditionella och visa att det går att förändra. Norban är en organisation med högt i tak och en gemenskap som är svår att hitta någon annanstans.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag började som mäklare 2009 och har under större delen av mitt arbetsliv arbetat med nyproduktion i alla dess former. 2012 började jag som säljare på bostadsutvecklingsbolag men jag har även jobbat som projektutvecklare och sälj- och marknadsansvarig. Nu får jag chansen att vara med och utveckla en tjänst som jag så många gånger tidigare har handlat upp.

Johanna tipsar

🌲 Skippa asfaltslöpning och ge dig ut i skogen

🍿 Popcorn blir bäst i kastrull

🏖 Ta en weekend på Kullahalvön och upplev Arild och Mölle!

Är du intresserad av ett samarbete eller våra nyproduktionsprojekt kan du alltid kontakta Johanna direkt (tel.nr: 072-601 22 69, email: johanna.bonthron@norban.se). För mer info:

🏘 Norban Nyproduktion

Norban 🧡 Johanna

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.