man holding a tablet

Möt Johan Lihuvud, mÀklare pÄ Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Johan Lihuvud. LÀr kÀnna honom lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Johan Lihuvud?

33 Är gammal och uppvuxen i Trelleborg, men Àr numera bosatt i Malmö. Jag Àr sportintresserad och följer gÀrna bÄde fotbollsmatcher och golftÀvlingar nÀr jag inte jobbar, dÄ jag Àr försÀljningsansvarig för nyproduktion pÄ Norban. I min roll som mÀklare Àr jag tillgÀnglig, lyhörd och lösningsorienterad.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

En tydlig fördel med att anvÀnda sig av Norban för kunder som köper nyproduktion Àr vÄr marknadsplats Pre-Market. DÀr kan köpare av nyproducerade bostÀder publicera sina hem som ska ut till försÀljning i ett tidigare skede Àn hos traditionella mÀklarbyrÄer. Pre-Market Àr mycket anvÀndbart för bostadsutvecklarna att anvÀnda ocksÄ, dÄ de kan publicera sina projekt hos oss i god tid, och skapa ett tidigt intresse och dÀrmed göra en grundligare analys av marknaden. Den digitala kundresan, och den transparens som kommer dÀrtill underlÀttar dessutom, bÄde för oss och för kunderna.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag har arbetat som fastighetsmÀklare sedan 2010 och sÄlt nyproducerade bostÀder Ànda sedan första Äret. Jag har varit med och utvecklat flera omrÄden frÄn första idé till inflyttning i bostÀderna. Jag kombinerade försÀljning av succession och nyproduktion fram till 2016, men har sedan dess fokuserat pÄ enbart nyproduktion bortsett frÄn tvÄ Är dÄ jag arbetade med försÀljning av kommersiella fastigheter, innan jag landade pÄ Norban.

Johan tipsar

🎧 Filip och Fredriks podcast - en vĂ€linvesterad timme varje vecka

đŸœ Kroppkakor - underskattat!

đŸȘ Mauritius - överskattat!

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Johan direkt (tel.nr: 070-945 20 73, email: johan.lihuvud@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Johan

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.