man holding a tablet

Möt Johan Lihuvud, nyproduktionsansvarig på Norban i Skåne

24 nov. 2021

Med Norban Nyproduktion får du allt som erbjuds av en traditionell fastighetsmäklare – och mycket mer. Vi är 100% flexibla i samarbetet med bostadsutvecklare och kan anpassa oss efter olika behov i specifika projekt. Är du intresserad så hjälper våra duktiga och erfarna nyproduktionsansvariga dig. En av dem är Johan Lihuvud. Lär känna honom lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ Johan är nyproduktionsansvarig på Norban i Skåne

Vem är Johan Lihuvud?

33 år gammal och uppvuxen i Trelleborg, men är numera bosatt i Malmö. Jag är sportintresserad och följer gärna både fotbollsmatcher och golftävlingar när jag inte jobbar, då jag är försäljningsansvarig för nyproduktion på Norban. I min roll som mäklare är jag tillgänglig, lyhörd och lösningsorienterad.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

En tydlig fördel med att använda sig av Norban för kunder som köper nyproduktion är vår marknadsplats Pre-Market. Där kan köpare av nyproducerade bostäder publicera sina hem som ska ut till försäljning i ett tidigare skede än hos traditionella mäklarbyråer. Pre-Market är mycket användbart för bostadsutvecklarna att använda också, då de kan publicera sina projekt hos oss i god tid, och skapa ett tidigt intresse och därmed göra en grundligare analys av marknaden. Den digitala kundresan, och den transparens som kommer därtill underlättar dessutom, både för oss och för kunderna.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och sålt nyproducerade bostäder ända sedan första året. Jag har varit med och utvecklat flera områden från första idé till inflyttning i bostäderna. Jag kombinerade försäljning av succession och nyproduktion fram till 2016, men har sedan dess fokuserat på enbart nyproduktion bortsett från två år då jag arbetade med försäljning av kommersiella fastigheter, innan jag landade på Norban.

Johan tipsar

🎧 Filip och Fredriks podcast - en välinvesterad timme varje vecka

🍽 Kroppkakor - underskattat!

🪐 Mauritius - överskattat!

Är du intresserad av ett samarbete eller våra nyproduktionsprojekt kan du alltid kontakta Johan direkt (tel.nr: 070-945 20 73, email: johan.lihuvud@norban.se). För mer info:

🏘 Norban Nyproduktion

Norban 🧡 Johan

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.