man holding a tablet

Möt Jenny Kjellsdotter, mÀklare pÄ Norban i Helsingborg

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Jenny Kjellsdotter. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Helsingborg

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Jenny Kjellsdotter?

Jag Àr uppvÀxt i Vaholm, men Àr bosatt i Helsingborg sedan 2012. Jag Àr en person som fÄr saker gjorda, och Àr expert pÄ att lyckas lÀgga livspusslet bÄde privat och pÄ jobb. I min roll som mÀklare försöker jag tÀnka pÄ hur jag sjÀlv hade velat bli bemött om jag var i en bostadsaffÀr, och ser alltid till att jobba utefter det. Jag Àlskar min vardag och dess rutiner, men har samtidigt svÄrt att vara nöjd med nuet. Jag gillar att vara spontan, och lever gÀrna efter devisen "det löser sig!". Hemmavid Àr projekt stÀndigt pÄ gÄng, stora som smÄ.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Att jobba pÄ Norban ger mig möjligheten att jobba med nÄgot jag brinner för, samtidigt som det gÄr att fÄ ihop livet. PÄ Norban jobbar vi som ett team, och inte som egenföretagare. Detta Àr en tillgÄng dels för mig som mÀklare, och dels för sÀljare och spekulanter som fÄr förstklassig hjÀlp under hela processen. Hela företaget utstrÄlar nytÀnkande och kreativitet vilket skiljer oss frÄn andra i branschen.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag har arbetat som mÀklare sedan 2010 med undantag för nÄgra Är som förÀldraledig. Jag har mÀklat lÀngs med kusten i SkÄne dÄ jag började i Ystad, vidare till HöganÀs, en tid i Landskrona och nu i Helsingborg. Jag har sÄlt alltifrÄn cirkusfastigheter i Köpingebro till semesterboenden i Mölle.

Jenny tipsar

đŸ˜· Koriander borde förbjudas

đŸŽ¶ Missa aldrig Melodikrysset

đŸ’Ș Att trĂ€na gör Ă€ven den mest trötta pigg

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Jenny direkt (tel.nr: 079-006 59 24, email: jenny.kjellsdotter@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Jenny

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.