man holding a tablet

Möt Jenny Kjellsdotter, mäklare på Norban i Helsingborg

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Jenny Kjellsdotter. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Helsingborg

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Jenny Kjellsdotter?

Jag är uppväxt i Vaholm, men är bosatt i Helsingborg sedan 2012. Jag är en person som får saker gjorda, och är expert på att lyckas lägga livspusslet både privat och på jobb. I min roll som mäklare försöker jag tänka på hur jag själv hade velat bli bemött om jag var i en bostadsaffär, och ser alltid till att jobba utefter det. Jag älskar min vardag och dess rutiner, men har samtidigt svårt att vara nöjd med nuet. Jag gillar att vara spontan, och lever gärna efter devisen "det löser sig!". Hemmavid är projekt ständigt på gång, stora som små.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Att jobba på Norban ger mig möjligheten att jobba med något jag brinner för, samtidigt som det går att få ihop livet. På Norban jobbar vi som ett team, och inte som egenföretagare. Detta är en tillgång dels för mig som mäklare, och dels för säljare och spekulanter som får förstklassig hjälp under hela processen. Hela företaget utstrålar nytänkande och kreativitet vilket skiljer oss från andra i branschen.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har arbetat som mäklare sedan 2010 med undantag för några år som föräldraledig. Jag har mäklat längs med kusten i Skåne då jag började i Ystad, vidare till Höganäs, en tid i Landskrona och nu i Helsingborg. Jag har sålt alltifrån cirkusfastigheter i Köpingebro till semesterboenden i Mölle.

Jenny tipsar

😷 Koriander borde förbjudas

🎶 Missa aldrig Melodikrysset

💪 Att träna gör även den mest trötta pigg

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Jenny direkt (tel.nr: 079-006 59 24, email: jenny.kjellsdotter@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Jenny

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.