man holding a tablet

Möt Hanna Schewenius, mäklare på Norban i Helsingborg

13 sep. 2022

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Hanna Schewenius. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Helsingborg

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Hanna Schewenius?

Tvåbarnsmamma från Karlskrona som aldrig skulle flytta till Skåne men som upptäckte Helsingborg och fastnade. Full med energi och tror på att med rätt inställning kommer du lång. Mår bra av att hjälpa andra och går ingång på att lösa problem och att få saker gjort. Mår som bäst med musik i öronen gärna på väg till en ny plats på jorden som jag ännu inte upptäckt.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Har arbetat med traditionellt mäkleri i 9 år och har alltid saknat tiden till att kunna göra det lilla extra för mina kunder. På Norban har vi rätt person på rätt plats vilket skapar utrymme för mig att göra precis det jag är bäst på. Vårda kundrelationer och sy ihop affärer. Jag tror stenhårt på att ligga i framkant och våga utmana så för mig finns det ingen annan arbetsplats än Norban. Att jag har världens bästa kollegor bidrar såklart också!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Under mina tidigare år som mäklare har jag arbetat på Fastighetsbyrån i Lund där jag också gjorde stora delen av min praktik. Där förmedlade jag så väl bostadsrätter som villa. Har även arbetat med nyproduktion i omgångar.

Hanna tipsar

🍔 Hamburgare ska ätas upp och ner. 🌎 Har du inte varit i Belize, åk dit! 🐳 Blåvalssafari, det enda rätta för någon med fobi för valar.

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Hanna direkt (tel.nr: 079-006 95 88, email: hanna.schewenius@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Hanna

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.