man holding a tablet

Möt Gustaf Sundkvist, mÀklare pÄ Norban i Göteborg

3 mars 2022

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Gustaf Sundkvist. LÀr kÀnna honom lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Göteborg

⭐ 5.0/5 i omdöme pĂ„ hittamĂ€klare.se

Vem Àr Gustaf Sundkvist?

Som person Àr jag positiv och lösningsorienterad vilket mÄnga av mina kunder brukar uppskatta i vÄra gemensamma affÀrer. Det finns flera saker som jag brinner sÀrskilt mycket för men till höjdpunkterna hör: bra musik, ett restaurangbesök eller en weekendresa med vÀnner och/eller familj.  

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Sammanfattningsvis vÀldigt roligt. Vi erbjuder en vÀldigt modern och kundanpassad lösning för vÄra kunders utmaningar pÄ bostadsmarknaden. Det kÀnns vÀldigt roligt att fÄ vara en del av ett varumÀrke som sprudlar nytÀnkande idéer men Àven ett affÀrsmÀssigt förhÄllningssÀtt mot kund. Detta tar vÄra kunder pÄ bostadsmarknaden till en högre nivÄ.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

I den absoluta nÀrtiden kommer jag frÄn FastighetsbyrÄn dÀr jag arbetade fem Är varav tre och ett halvt som mÀklare. Jag fick förmÄnen att förmedla bostadsrÀtter, villor, radhus och Àven kommersiella hyreshus. Tidigare har jag Àven arbetat Swedbank och MarQet (tidigare MQ) parallellt med mÀklarstudier som examinerades av Högskolan VÀst pÄ uppdrag av Företagsekonomiska Institutet.

Gustaf tipsar

👔 Var alltid den mest vĂ€lklĂ€dda i rummet

☕ Det finns inget som heter för mycket kaffe

🌼 Man kan aldrig lĂ€gga för mycket pengar pĂ„ god mat

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Gustaf direkt (tel.nr: 079 006 59 29 , email: gustaf.sundkvist@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Gustaf

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.