man holding a tablet

Möt Filip Billhäll, mäklare på Norban i Malmö

16 jan. 2023

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Filip Billhäll. Lär känna honom lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 4,9 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Filip Billhäll?

Ambitiös och prisad mäklare som älskar att göra affärer där alla parter känner sig nöjda. Lämnade för ett antal år sedan Öland och landsbygden bakom mig och är sedan dess bosatt i Malmö. Har alltid varit en fotbollskille och på fritiden är det mitt sportintresse som tar mest tid.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

I en bransch som är i stort behov av innovation så ger Norban både mig som mäklare och mina kunder de verktyg som man inte kan få hos en traditionell mäklare. Konceptet ger en otrolig teamkänsla som gynnar alla parter.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Under tiden som jag tog min kandidatexamen i fastighetsvetenskap vid Malmö Universitet så påbörjade jag min karriär hos Våningen & Villan Croisette där jag var fram till dagen jag hittade till Norban.

Filip tipsar

🍿 Kombinera dillchips och popcorn

🥙 Ha alltid fetaost i kebabrullen

🎁 Unna dig något!

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Filip direkt (tel.nr: 079-006 79 92, email: filip.billhall@norban.se)

eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Filip

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.