man holding a tablet

Möt Emil Hagström, mäklare på Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Emil Hagström. Lär känna honom lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Emil Hagström?

Jag är från Kalmar från början men lämnade småstadslivet och är sen några år tillbaka bosatt i Malmö där jag verkligen trivs. Jag får ofta höra att jag har mycket energi och som mäklare är jag lyhörd, engagerad och har ett gott rykte. Utöver att förmedla bostäder så slår mitt hjärta lite extra hårt för musik, vilket jag är övertygad om att mina grannar även kan intyga.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Efter att ha jobbat på mäklarbyråer i olika delar av Sverige har jag en del att jämföra med. Den största skillnaden med Norban jämfört med andra byråer är vår påtagliga teamkänsla, vilken även genomsyrar sättet vi hjälper våra säljare och köpare på. Vårt starka samarbete sker inte bara mellan mäklarna på kontoret utan också tvärs över avdelningarna och mellan städerna där Norban finns etablerade. Ensam är stark, men tillsammans är vi ännu starkare - vilket jag tycker är påtagligt i vårt arbete.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Innan jag började jobba på Norban var jag mäklare på Erik Olsson i Stockholm. Dessförinnan kombinerade jag plugg med jobb som visningsvärd och mötesbokare i Malmö. Jag har även varit på ett startup-företag som förmedlar bostäder över hela Sverige. Under hela tiden har fastigheter och relationsbyggande kundkontakt har varit min grej. 

Emil tipsar

🎺 Lär dig spela ett instrument!

📲 Hör av dig till folk du bryr dig om

🧟‍♂️ Om du hoppar till när du blir skrämd, hoppa till ett par gånger extra så folk förstår att du inte alls blev rädd

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Emil direkt (tel.nr: 079-006 59 25, email: emil.hagstrom@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Emil

Cookies

Vi använder cookies för att analysera trafik och leverera ett personligt innehåll. Läs om vår policy kring cookies och lokal lagring av data här.