man holding a tablet

Möt Emil Hagström, mÀklare pÄ Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Emil Hagström. LÀr kÀnna honom lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Emil Hagström?

Jag Àr frÄn Kalmar frÄn början men lÀmnade smÄstadslivet och Àr sen nÄgra Är tillbaka bosatt i Malmö dÀr jag verkligen trivs. Jag fÄr ofta höra att jag har mycket energi och som mÀklare Àr jag lyhörd, engagerad och har ett gott rykte. Utöver att förmedla bostÀder sÄ slÄr mitt hjÀrta lite extra hÄrt för musik, vilket jag Àr övertygad om att mina grannar Àven kan intyga.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Efter att ha jobbat pÄ mÀklarbyrÄer i olika delar av Sverige har jag en del att jÀmföra med. Den största skillnaden med Norban jÀmfört med andra byrÄer Àr vÄr pÄtagliga teamkÀnsla, vilken Àven genomsyrar sÀttet vi hjÀlper vÄra sÀljare och köpare pÄ. VÄrt starka samarbete sker inte bara mellan mÀklarna pÄ kontoret utan ocksÄ tvÀrs över avdelningarna och mellan stÀderna dÀr Norban finns etablerade. Ensam Àr stark, men tillsammans Àr vi Ànnu starkare - vilket jag tycker Àr pÄtagligt i vÄrt arbete.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Innan jag började jobba pÄ Norban var jag mÀklare pÄ Erik Olsson i Stockholm. Dessförinnan kombinerade jag plugg med jobb som visningsvÀrd och mötesbokare i Malmö. Jag har Àven varit pÄ ett startup-företag som förmedlar bostÀder över hela Sverige. Under hela tiden har fastigheter och relationsbyggande kundkontakt har varit min grej. 

Emil tipsar

đŸŽș LĂ€r dig spela ett instrument!

đŸ“Č Hör av dig till folk du bryr dig om

đŸ§Ÿâ€â™‚ïž Om du hoppar till nĂ€r du blir skrĂ€md, hoppa till ett par gĂ„nger extra sĂ„ folk förstĂ„r att du inte alls blev rĂ€dd

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Emil direkt (tel.nr: 079-006 59 25, email: emil.hagstöm@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Emil

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.