man holding a tablet

Möt Ellinor Tärnehof, mäklare på Norban i Göteborg

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Ellinor Tärnehof. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Göteborg

⭐️ 4,9/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Ellinor Tärnehof?

Som person är jag lättsam och positiv med ett stort driv, en så kallad “doer” enligt tidigare kollegor. En klassisk rödgul personlighet i en DISC-analys, personen som aldrig lämnar dansgolvet i en festanalys och den som är både konferencier, sångare och organisatör enligt en familjeanalys. I min roll som mäklare sköter jag de praktiska delarna enligt konstens alla regler och med samtliga parters önskemål i fokus, samtidigt som jag strävar efter att ha glimten i ögat och agera limmet i affären som gör att den upplevs rolig och enkel.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Det som jag tycker är mest fascinerande med Norban är hur länge traditionellt mäkleri kunnat existera innan den här affärsidén växte fram. Jag får mycket reaktioner från kunder som låter “Äntligen!”, ”För bra för att vara sant”, ”Traditionella mäklare kommer inte kunna existera i samma bransch som er länge till” och liknande. Kompetenta personer som funnits i den traditionella branschen länge har sett en problematik och utvecklat Norban som lösning. Konceptet bygger helt enkelt på en optimering av mäklartjänsten där både mäklare, säljare och köpare får möjlighet till en bättre upplevelse. Detta i kombination med de digitala verktyg som samhället idag kräver och Norban erbjuder, har resulterat i en otroligt bra tjänst som jag själv brinner för till 100%.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Studieåren tillbringades på Karlstads Universitet, där jag spenderade en del tid som säljare i campusets bokhandel och en del tid som telefonsäljare på Fastighetsbyrån i Karlstad under kvällarna. Mot slutet av min studietid fick jag jobb på Fastighetsbyrån i Göteborgs innerstad. Jag började jobba som ny mäklare i en ny stad och kastades snabbt in i hetluften. Jag var där som mäklare i två år innan jag gick vidare och jobbade med ekonomisk förvaltning av kommersiella bostäder. Fastighetsbranschen har och kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat i alla dess former. Norban fick min uppmärksamhet efter fyra år i förvaltningssektorn och lockade ut mig som mäklare på nytt!

Ellinor tipsar

💥 HOPPA! Man ångrar sig aldrig

🫖 Pukka-te, tända ljus och bras-tv <3

😜 Glöm inte att ett bra prank på din sambo/kompis är en säker väg till en bättre dag

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Ellinor direkt (tel.nr: 079-006 59 27, email: ellinor.tarnehof@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Ellinor

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.