man holding a tablet

Möt Ellinor Hult, mÀklare pÄ Norban i Göteborg

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Ellinor Hult. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Göteborg

⭐ 4,9/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Ellinor Hult?

Som person Ă€r jag lĂ€ttsam och positiv med ett stort driv, en sĂ„ kallad “doer” enligt tidigare kollegor. En klassisk rödgul personlighet i en DISC-analys, personen som aldrig lĂ€mnar dansgolvet i en festanalys och den som Ă€r bĂ„de konferencier, sĂ„ngare och organisatör enligt en familjeanalys. I min roll som mĂ€klare sköter jag de praktiska delarna enligt konstens alla regler och med samtliga parters önskemĂ„l i fokus, samtidigt som jag strĂ€var efter att ha glimten i ögat och agera limmet i affĂ€ren som gör att den upplevs rolig och enkel.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Det som jag tycker Ă€r mest fascinerande med Norban Ă€r hur lĂ€nge traditionellt mĂ€kleri kunnat existera innan den hĂ€r affĂ€rsidĂ©n vĂ€xte fram. Jag fĂ„r mycket reaktioner frĂ„n kunder som lĂ„ter “Äntligen!”, ”För bra för att vara sant”, ”Traditionella mĂ€klare kommer inte kunna existera i samma bransch som er lĂ€nge till” och liknande. Kompetenta personer som funnits i den traditionella branschen lĂ€nge har sett en problematik och utvecklat Norban som lösning. Konceptet bygger helt enkelt pĂ„ en optimering av mĂ€klartjĂ€nsten dĂ€r bĂ„de mĂ€klare, sĂ€ljare och köpare fĂ„r möjlighet till en bĂ€ttre upplevelse. Detta i kombination med de digitala verktyg som samhĂ€llet idag krĂ€ver och Norban erbjuder, har resulterat i en otroligt bra tjĂ€nst som jag sjĂ€lv brinner för till 100%.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

StudieÄren tillbringades pÄ Karlstads Universitet, dÀr jag spenderade en del tid som sÀljare i campusets bokhandel och en del tid som telefonsÀljare pÄ FastighetsbyrÄn i Karlstad under kvÀllarna. Mot slutet av min studietid fick jag jobb pÄ FastighetsbyrÄn i Göteborgs innerstad. Jag började jobba som ny mÀklare i en ny stad och kastades snabbt in i hetluften. Jag var dÀr som mÀklare i tvÄ Är innan jag gick vidare och jobbade med ekonomisk förvaltning av kommersiella bostÀder. Fastighetsbranschen har och kommer alltid ligga mig varmt om hjÀrtat i alla dess former. Norban fick min uppmÀrksamhet efter fyra Är i förvaltningssektorn och lockade ut mig som mÀklare pÄ nytt!

Ellinor tipsar

đŸ’„ HOPPA! Man Ă„ngrar sig aldrig

đŸ«– Pukka-te, tĂ€nda ljus och bras-tv <3

😜 Glöm inte att ett bra prank pĂ„ din sambo/kompis Ă€r en sĂ€ker vĂ€g till en bĂ€ttre dag

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Ellinor direkt (tel.nr: 079-006 59 27, email: ellinor.hult@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Ellinor

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.