man holding a tablet

Möt Caroline Ahlén, mÀklare pÄ Norban i Stockholm

3 mars 2022

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Caroline Ahlén. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Stockholm

⭐ 4,8/5 i omdöme pĂ„ hittamĂ€klare.se

Vem Àr Carolina Ahlén?

Som person Àr jag positiv, social och utÄtriktad! Jag Àlskar att trÀffa nya mÀnniskor och Àr riktigt grym pÄ att styra event/middagar/mingel! Dans och sÄng har följt med mig hela livet och jag Àr Àven zumbainstruktör pÄ fritiden!

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Det Àr fantastiskt att fÄ jobba pÄ ett företag med sÄ tight sammanhÄllning dÀr man alltid hjÀlps Ät och stÀller upp för varandra, dÀr alla har samma mÄl för varumÀrket. Jag fÄr dessutom fokusera pÄ det som jag tycker Àr roligast med jobbet; kundkontakten, relationer och sÀlj! KÀnns inspirerande att jobba pÄ ett företag som ligger i framkant och Àr modernt samt ligger rÀtt i tid. Norban strÀvar alltid efter att bli bÀttre, hÀnga med i utvecklingen och göra processen smidigare för alla inblandade! Sammanfattningsvis vÀldigt roligt. Vi erbjuder en vÀldigt modern och kundanpassad lösning för vÄra kunders utmaningar pÄ bostadsmarknaden. Det kÀnns vÀldigt roligt att fÄ vara en del av ett varumÀrke som sprudlar nytÀnkande idéer men Àven ett affÀrsmÀssigt förhÄllningssÀtt mot kund. Detta tar vÄra kunder pÄ bostadsmarknaden till en högre nivÄ.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag blev klar som mÀklare 2016 och sedan dess jobbat pÄ byrÄer som; FastighetsbyrÄn, Eklund Stockholm New York, BOSTHLM och nu Norban! Jag har mÀklat över hela Stockholm men mestadels innanför tullarna. Innan min tid som mÀklare har jag Àven jobbat i USA efter studenten vilket har varit helt fantastiskt!

Caroline tipsar

đŸ„‚ Ett glas bubbel och heliumballonger förhöjer ALLTID stĂ€mningen

🏝 Alla borda upptĂ€cka Gotland som Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta ö

đŸŽ¶ Börja dagen med peppande musik

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Caroline direkt (tel.nr: 079 006 59 31 , email: caroline.ahlen@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Caroline

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.