man holding a tablet

Möt Alexandra Visekruna, mäklare på Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Alexandra Visekruna. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Malmö

⭐️ 5.0/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Alexandra Visekruna?

Jag är en erfaren fastighetsmäklare som har mäklat i Malmö i snart 10 år. För mig är det viktigt att vara lyhörd och att alltid ha kundens önskemål i fokus samtidigt som jag alltid ställer upp och gör mitt yttersta. Som person är jag lättsam och omtänksam, och jag pratar gärna (och ofta) vilket folk i min närhet kan skriva under på.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

På Norban kan jag som mäklare fokusera på att faktiskt mäkla och sköta all typ av kundkontakt, såsom förhandling med säljare/köpare, budgivningar och visningar. Att vi har ett team bakom oss som förser oss med det administrativa arbetet ger mig möjlighet att lägga tid på att faktiskt sälja bostäder. Kunderna kan i tidigt skede sätta sitt hem på kartan och sälja utefter sina egna önskemål, vilket i sin tur leder till höga slutpriser.

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag har jobbat som mäklare sedan 2012, och var innan Norban på Erik Olsson och Fastighetsbyrån.

Alexandra tipsa

🧑‍🍳 Utforska Malmös restaurang- och barliv, där finns många bra smultronställen

🥂 Ett glas bubbel höjer alltid stämningen

⛰ Utkiksplatsen i Malmö funkar alltid när man ska koppla (stänga) av

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Alexandra direkt (tel.nr: 079-100 70 05, email: alexandra.visekruna@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Alexandra

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.