man holding a tablet

Möt Alexandra Visekruna, mÀklare pÄ Norban i Malmö

24 nov. 2021

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Alexandra Visekruna. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Malmö

⭐ 5.0/5 i omdöme pĂ„ HittamĂ€klare.se

Vem Àr Alexandra Visekruna?

Jag Àr en erfaren fastighetsmÀklare som har mÀklat i Malmö i snart 10 Är. För mig Àr det viktigt att vara lyhörd och att alltid ha kundens önskemÄl i fokus samtidigt som jag alltid stÀller upp och gör mitt yttersta. Som person Àr jag lÀttsam och omtÀnksam, och jag pratar gÀrna (och ofta) vilket folk i min nÀrhet kan skriva under pÄ.

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

PÄ Norban kan jag som mÀklare fokusera pÄ att faktiskt mÀkla och sköta all typ av kundkontakt, sÄsom förhandling med sÀljare/köpare, budgivningar och visningar. Att vi har ett team bakom oss som förser oss med det administrativa arbetet ger mig möjlighet att lÀgga tid pÄ att faktiskt sÀlja bostÀder. Kunderna kan i tidigt skede sÀtta sitt hem pÄ kartan och sÀlja utefter sina egna önskemÄl, vilket i sin tur leder till höga slutpriser.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Jag har jobbat som mÀklare sedan 2012, och var innan Norban pÄ Erik Olsson och FastighetsbyrÄn.

Alexandra tipsar

🧑‍🍳 Utforska Malmös restaurang- och barliv, dĂ€r finns mĂ„nga bra smultronstĂ€llen

đŸ„‚ Ett glas bubbel höjer alltid stĂ€mningen

⛰ Utkiksplatsen i Malmö funkar alltid nĂ€r man ska koppla (stĂ€nga) av

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Alexandra direkt (tel.nr: 079-100 70 05, email: alexandra.visekruna@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Alexandra

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.