man holding a tablet

Möt Minna Johansson, mäklare på Norban i Stockholm

13 sep. 2022

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Minna Johansson. Lär känna henne lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Stockholm

⭐️ 5,0/5 i omdöme på Hittamäklare.se

Vem är Minna Johansson?

Här har ni en positiv, sprallig och driven person som trivs med att ha många bollar i luften och brinner starkt för mäklaryrket. Att ärlighet och transparens varar längst - är mitt främsta ledord såväl som i yrkeslivet som privat. Förtroende, rekommendationer och att toppa rekord är mina starkaste drivkrafter jämte alla härliga människomöten. Jag tycker att vardagen är som bäst när kontrasterna är som mest tydliga – hektiska dagar med överraskningar och utmaningar, därefter spendera resten av dagen med min hund, gå på fridfulla skogspromenader samt mysiga middagar tillsammans med nära och kära.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Riktigt kul! Stämningen, värderingarna och lagandan på Norban gör att man stortrivs och presterar bättre gentemot kunderna. Dessutom kan man som mäklare fokusera på det som är viktigast – att sälja! Detta kan vi åstadkomma tack vare vår grymma sälj- och kundsupport som tar hand om våra kunder!

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Många påpekar att jag är väldigt ung och tar föregivet att jag är ny i branschen, men så är inte fallet! Jag har varit med i gamet sedan 2015 på olika mäklarföretag så som Innerstadsspecialisten, Mäklarhuset och Notar. Min största dröm har varit att bli mäklare sedan barnsben. Jag är lyckligt lottad som får jobba med det jag verkligen älskar! Mitt mest minnesvärda mäklarminne är när jag förmedlade ett gårdshus i Vasastan och därefter fick 6 st. följdaffärer.

Minna tipsar

😄 Le mer – då blir det mesta lite roligare!

🧈 Allt blir godare med en klick smör i.

💭 En bra (eller dålig) ordvits går alltid hem.

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Minna direkt (tel.nr: 079-006 59 33, email: minna.johansson@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Minna

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.