man holding a tablet

Möt Gustav Hansson, mäklare på Norban i Göteborg

13 sep. 2022

Med Norban når du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sälja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund hjälper våra duktiga och erfarna mäklare dig. En av dem är Gustav Hansson. Lär känna honom lite bättre här.

Reg. Fastighetsmäklare | Göteborg

⭐️ 4,8/5 i omdöme på hittamäklare.se

Vem är Gustav Hansson?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i 7 år. Mitt mål i varje affär är att köpare såväl som säljare ska känna sig välinformerade och trygga genom hela processen. Känslan när köpare och säljare är överens, och det blir affär, är det som gör mitt yrke till det bästa man kan ha! Jag är född och uppvuxen i Göteborg, bor just nu i ett hus strax utanför Göteborg tillsammans med min familj. Padel och fotboll är en stor del av mitt liv.

Hur är det att vara mäklare på Norban?

Jag har haft koll på Norban ett tag. Mäklarbranschen känns gammalmodig och inte så uppdaterad. Norbans fantastiska koncept där vi jobbar i team vinner alla på; köpare, säljare och mäklare.  

Vad gjorde du innan du började på Norban?

Jag läste till bygg- och fastighetsekonom på Halmstad universitet och sedan ett påbyggnadsår till fastighetsmäklare. År 2015 blev jag registrerad fastighetsmäklare och har jobbat på Fastighetsbyrån samt Bjurfors innan jag hittade hem till Norban.

Gustav tipsar

🍾 Fira alltid allt som går att fira!

🏃🏼 Gå ut och spring i skogen, långt och långsamt!

🚗 Åk på mer weekends!

Är du intresserad av att sälja din bostad kan du alltid kontakta Gustav direkt (tel.nr: 079 006 79 56, email: gustav.hansson@norban.se) eller ladda ner vår app och publicera din bostad där.

App Store Google Play

Norban 🧡 Gustav

Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.