man holding a tablet

Möt Carolina Aravena, mÀklare pÄ Norban i Göteborg

23 mars 2022

Med Norban nÄr du fler köpare, ökar chanserna till ett högre slutpris och du betalar mindre för kalaset. Ska du sÀlja din bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Lund hjÀlper vÄra duktiga och erfarna mÀklare dig. En av dem Àr Carolina Aravena. LÀr kÀnna henne lite bÀttre hÀr.

Reg. FastighetsmÀklare | Göteborg

⭐ 4,3/5 i omdöme pĂ„ hittamĂ€klare.se

Vem Àr Carolina Aravena?

Jag Ă€r en person som trivs i sĂ€llskap av andra mĂ€nniskor. Har lĂ€tt att skapa relationer och vĂ€nner, tror att det kommer frĂ„n barndomen. Tog alltid med hem nya vĂ€nner, allt frĂ„n granntanten pĂ„ 75 Ă„r till nya klasskamrater. Älskar soliga dagar och bad nĂ€r som pĂ„ Ă„ret
 kanske har preferens för sommaren men gör nĂ„gra försök pĂ„ vinterhalvĂ„ret ocksĂ„!

Hur Àr det att vara mÀklare pÄ Norban?

Norban var ett sjÀlvklart val för mig med kollegor som jobbar mot samma mÄl och underlÀttar för varann i hÀrlig avslappnad klimat. Samt att jag anser att en bostadsförsÀljning inte ska behöva kosta skjortan! BÀsta kombo pÄ en nytÀnkande mÀklarbolag med transparens och fina vÀrderingar.

Vad gjorde du innan du började pÄ Norban?

Har arbetat som mÀklare sedan 2008 och hunnit med olika mÀklarfirmor, vilket har gett mig bÄde erfarenhet och kÀnna pÄ vÀrdena pÄ de olika arbetsplatserna. Har bott i Göteborg sedan 2013 och tycker att det Àr den bÀsta staden att bÄde bo- och mÀkla i!

Carolina tipsar

🌈 Njut av livet!

đŸŠđŸ»â€â™€ïž NĂ€r du kĂ€nner dig stressad – kallbada!

🍝 Livet Ă€r för kort för att Ă€ta trĂ„kig mat!

Är du intresserad av att sĂ€lja din bostad kan du alltid kontakta Carolina direkt (tel.nr: 079 006 59 30 , email: carolina.aravena@norban.se) eller ladda ner vĂ„r app och publicera din bostad dĂ€r.

App Store ⎼ Google Play

Norban 🧡 Carolina

Vi anvÀnder cookies för bÀsta möjliga upplevelse. Om du fortsÀtter anvÀnda norban.se antar vi att du Àr okej med det.