Testa marknaden utan stress

Bostadens läge

Öppna Marknaden
Nyproduktionsprojekt
Brf Äventyret

Äventyret

Järvastaden, Solna

2 249 000 - 9 200 000 kr

Starta ditt Äventyr i Järvastaden redan idag. Missa inte att boka en lägenhet tidigt till ett riktigt bra pris. Priser och planlösningar finner du i bostadsväljaren, se knapp nedan

Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem.

På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker stadspark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så.

Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt.

En promenad runt kvarteret vittnar om de två världar som gör Äventyret så unikt. Fasaderna i norr, nordöst och nordväst löper längst fina, levande stadsgator och flerbostadshus fyllda med trevliga grannar. I sydost öppnar det gröna och rogivande parkområdet och skogen upp sig. Här infinner sig både lugnet och utforskarlusten.

Smart, kvalitativt och med design utöver det vanliga. De här 78 välplanerade och moderna lägenheterna har utformats för att sätta guldkant på livet. Här finns allt från effektiva 2:or för den som vill ha ut mycket av sitt hem på en mindre yta till stora taklägenheter med tilltagna terrasser och utsikt över den vackra stadsparken och skogen. Perfekt för den som letar efter något alldeles unikt i området. Planerad inflyttning maj-oktober 2025

Visningar

Kontakta mäklaren för att boka visning.
2 - 5 rum
47 - 112 m²
Balkong, uteplats och terrass finns
Lägenhet
Hiss finns
#barnvänligt#modern#nyproducerad

Bostadsväljare

I bostadsväljaren visualiseras projektet och du kan se aktuell status för samtliga bostäder.
Till bostadsväljare

Upptäck mer på Norban

Bostadens läge

Övrigt om bostaden

Extra kontakt
Johanna Bonthron
072-601 22 69johanna.bonthron@norban.se
Vi använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter använda norban.se antar vi att du är okej med det.